Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi (2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi)

Hukuk Bölümü, Adalet Programı birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine oryantasyon eğitimi verildi.

Öğrencilerimizin üniversitemize adaptasyonunu sağlamak amacıyla 7 Ekim 2021 tarihinde saat 15:00 ve 17:00’da Bartın Üniversitesi Ağdacı Kampüsündeki konferans salonunda  gerçekleşen eğitim, bölüm öğretim elemanları ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Merve AKDAĞ tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başlayan oryantasyon eğitiminde Bartın ili, üniversitemiz ve bölümümüz tanıtılarak üniversitemiz tarafından sağlanan sağlık hizmetleri, kütüphane hizmetleri, öğrenci kulüpleri, ERASMUS, Mevlana ve Farabi Değişim programları, çift ana dal programı ve istihdam olanakları gibi birçok konuda bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim, öğrencilerimizin sorularının cevaplanmasıyla tamamlandı.