2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Staj Duyurusu

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Döneminde Staj yapmak isteyen öğrencilerin tüm staj belgelerini dikkatlice okumaları gerekmektedir.

Ücretsiz Staj yapacak öğrenciler; sadece Staj Formunun 4 tane çıktısını alarak doldurmaları, fotoğraf yapıştırmaları, kendileri imzaladıktan sonra Staj yapacakları yetkili kişiye imzalatmaları gerekmektedir.

Ücretli Staj yapacak öğrenciler; Staj Formunun, Staj Kabul ve Sözleşme Formunun, Ücretli Staj Egitimi Bilgi Formunun 4'er tane çıktılarını alıp doldurmaları, kendileri imzaladıktan sonra Staj yapacakları yetkili kişiye imzalatmaları gerekmektedir. Staj Bitiminde Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formunu doldurarak, dekontları ile birlikte öğrenci işlerine bırakacaklardır.

İmza işlemlerinden sonra staj formları staj koordinatörlerine bırakılacaktır.